Kivra - framtidens brevlåda!

Vi tycker att det är roligt att många av er har anslutit er till framtidens brevlåda – Kivra! Över 500 företag, myndigheter, kommuner och landsting är nu anslutna och Kivra har idag ca en halv miljon användare.

Vill du också ta emot dina avier i den elektroniska brevlådan? Registrera dig hos Kivra och du får tillgång till den digitala posten via Kivras app, eller via webben, vart du än befinner dig. Det går självklart att betala direkt i e-brevlådan med hjälp av mobilt Bank-id. Tänk på miljön, säg nej till fönsterkuvert - säg hej till Kivra! Läs mer på deras hemsida.

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer