Nu är det jul här i vårt hus!

Ett händelserikt år börjar lida mot sitt slut och ett minst lika spännande står för dörren. Det gångna året har bjudit på en mängd förändringar, stora som små.

2011, ett händelsernas år

Vi känner oss stolta över att under året ha kunnat presentera det nya Rådrum. Ett grundligt arbete har lett oss fram till vår nya grafiska profil och fina hemsida.

Under hösten påbörjades övergången till vårt nya IT-system 3LPro som kommer att ge oss en modern och långsiktig systemmiljö. Listan på fördelar för dig som kund kan göras lång och vi är övertygade om att detta skapar ett enklare, roligare och mer effektivt styrelsearbete. Framförallt sparar detta väldigt mycket tid för er som styrelsemedlemmar. Läs mer här.

Vi har nu i december fått en ny medarbetare till oss som heter Veronica Thor. Under året har också Sofia Bohman och Jessica Johansson kommit tillbaka efter sina mammaledigheter.

Vill du ta del av vår medarbetare Gunns pepparkakshus. Välkommen in på vår julsida!

Nu ser vi fram emot 2012 och nya spännande utmaningar!

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer