Webbportal och elektronisk fakturahantering

Konvertering till det nya IT-systemet 3LPro är i full gång, och med start våren 2012 har vi nöjet att kunna erbjuda våra kunder två nya tilläggstjänster.

  • Webbportal

Genom webbportalen har ni alltid tillgång till föreningens rapporter, som resultat- och balansräkning, kravlista och lägenhetsförteckning mm. Rapporterna skapas i ett snyggt och lättförståeligt gränssnitt och ger möjlighet till utskrift i Excel.

  • Elektronisk fakturahantering  

Tjänsten innebär att föreningens leverantörsfakturor adresseras direkt till Rådrums underleverantör. Där prepareras, scannas, tolkas och verifieras dokumenten innan de levereras med fil till Rådrum för kontering. Därefter finns de tillgängliga för elektronisk attest hos styrelsen, fakturan betalas sedan på förfallodagen. I tjänsten ingår även säkerhetsklassad arkivering i 10 år med efterkommande säker destruering. 

Tillgängligt, enkelt och tidsoptimerat                

  • Få enkel tillgång till era rapporter via webbportalen dygnet runt. 
  • Slut på manuell hantering av leverantörsfakturor. 
  • Attestera fakturorna på resande fot, var som helst i världen. 
  • Spara porto. 
  • Enkelt att när som helst plocka fram och titta på historiska fakturor.

Listan på fördelar kan göras lång och vi är övertygade om att ovanstående tjänster skapar ett enklare, roligare och mer effektivt styrelsearbete. Framförallt sparar detta väldigt mycket tid för er som styrelsemedlemmar.

Anmäl ert intresse redan idag så återkommer vi med en offert samt tidsplan. Kontakta oss här.

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer