Blivande kund

Det är enkelt att bli kund hos oss, våra inarbetade rutiner borgar för en smidig och trygg övergång.

Vår målsättning är att hjälpa er steg för steg genom hela processen på ett tryggt och säkert sätt. Vanligtvis sker övergången vid ett årsskifte och uppdraget inleds i december med distribution av avgifts- och hyresavier avseende kontraktsårets första kvartal.

Med hjälp av föregående års bokslut och årsredovisning lägger vi sedan in de ingående balanserna för det nya året. När balanserna är inlagda och samtliga konton avstämda är övergången slutförd. Bli kund nu!

För dig som är...

Styrelsemedlem

Som styrelsemedlem har du ett ansvarsfullt uppdrag. Vi hjälper dig att förvalta ditt förtroende och skapar mer tid för annat.

Läs mer

Medlem i föreningen

Till dig som bor i en förening vi förvaltar. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer

Fastighetsmäklare

Är du fastighetsmäklare och har uppdraget att förmedla en lägenhet i någon av våra föreningar är du välkommen att beställa mäklarbild, årsredovisning etc. 

Läs mer

Blivande kund

Det är enkelt att bli kund hos oss, våra inarbetade rutiner borgar för en smidig och trygg övergång.

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer