Avityper och betalningssätt

Avisering

Avgifts- och hyresavierna skickas ut kvartalsvis, ca 15 dagar före första förfallodatum.

Autogiro

Med hjälp av autogiro betalas avgiften enkelt och smidigt på förfallodatum. Kontakta oss så skickar vi en anmälan för autogiro. När du mottagit en bekräftelse ifrån din bank är rutinen klar inför framtida betalningar. Autogiro kan inte kombineras med e-faktura.

E-faktura

Du kan också välja att få avierna elektroniskt direkt till din internetbank. Smidigast är att anmäla dig när du registrerar en avi för betalning, du får då ett meddelande om att föreningen erbjuder e-faktura och en anmälan kan göras direkt. E-faktura kan inte kombineras med autogiro.

Borttappad avi

Vi hjälper till med betalningsuppgifter om du av någon anledning saknar din avi. Kontakta oss med uppgift om kontraktsnummer och aktuell period.

Särskild aviseringsadress

Har du behov av att temporärt eller tillsvidare ändra din aviseringsadress? Meddela oss adressuppgift samt tidsperiod så hjälper vi dig gärna.

Kontakta oss

För dig som är...

Styrelsemedlem

Som styrelsemedlem har du ett ansvarsfullt uppdrag. Vi hjälper dig att förvalta ditt förtroende och skapar mer tid för annat.

Läs mer

Medlem i föreningen

Till dig som bor i en förening vi förvaltar. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer

Fastighetsmäklare

Är du fastighetsmäklare och har uppdraget att förmedla en lägenhet i någon av våra föreningar är du välkommen att beställa mäklarbild, årsredovisning etc. 

Läs mer

Blivande kund

Det är enkelt att bli kund hos oss, våra inarbetade rutiner borgar för en smidig och trygg övergång.

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer