God Jul

________________________________________________________________________________

Julen står för dörren och ett verksamhetsår går mot sitt slut. Året har bjudit på spänning och det gläder oss att se en fortsatt god tillväxt, med både fler kunder och mer personal på våra olika avdelningar. Här delar vi med oss av senaste nytt och våra bästa tips inför julen.

En het påminnelse

Ett effektivt brandskydd är inte bara en självklarhet, inte minst så här i juletider – det är faktiskt något som lagen kräver. Bostadsrättsföreningen ansvarar i egenskap av ägare för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) med regelbundna kontroller och noggrann dokumentation av fastighetens brandskydd.

Rådrum inledde under hösten ett samarbete med Brandskyddspartner i Stockholm AB som nu erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri brandskyddsbesiktning för att se över brandskyddet av fastigheten i just er förening. Utöver det har ni givetvis ett förmånligt pris på SBA samt ett brett utbud av utrustning och brandskyddsrelaterade tjänster.

För mer information eller bokning av kostnadsfri brandskyddsbesiktning, kontakta Joakim Edberg: je@brandskyddstockholm.se | 076-328 30 00 Glöm inte att uppge att du är kund hos Rådrum!

Från PUL till GDPR 

I nära 20 år har personuppgiftslagen, PUL, styrt över hur och vem som får hantera personuppgifter. Nu är de dagarna över och från och med den 25:e maj 2018 är det istället GDPR som slår fast reglerna för behandling av personuppgifter. Anpassningar med anledning av dataskyddsreformen har påbörjats och vi återkommer med mer information om hur detta berör våra förvaltningsuppdrag.

Nyhet: Styrelseutbildningar

Tillsammans med en av våra samarbetspartners, Jurideko Fastighetspartner, kan vi nu erbjuda styrelseutbildningar – som alltid med förmånligt pris för Rådrums kunder. I dagsläget finns utbildningsdatum satta i januari, februari och mars. Mer information om detta kommer snart, så håll utkik!

Årets julgåva gör skillnad

Vi på Rådrum vill vara med och bidra till en bättre morgondag för människor som lever i utsatthet. Denna gång ger vi vår julgåva till Musikhjälpen, som i år skänker alla insamlade medel till projektet ”Barn är inte till salu”. Alla insamlade medel går till projekt som syftar till att motverka sexhandel med barn samt rehabilitera offer som varit utsatta. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Läs mer om hur du kan hjälpa till.

Julgodis i ny tappning

Traditionell knäck i all ära, men på julens gottebord gillar vi att varva de sockerstinna godsakerna med lite mer hälsosamma alternativ. I år bjuder vi på en enkel men delikat favorit, Lisas Lakritsbollar! 

Lakritsbollar:

  • 150 g paranötter 
  • 10 st urkärnade färska dadlar (ej torkade) 
  • 1 msk kakao 
  • 1,5 msk kokosolja 
  • 2 tsk lakritspulver 
  • Mer lakritspulver till att rulla i.

Gör såhär: Mixa nötterna till fint mjöl. Tillsätt dadlar, kakao, kokosolja o lakritspulver. Mixa ihop till jämn smet. Rullar till små bollar o rulla bollarna i lakritspulvret. Kyl innan servering, de blir snabbt kladdiga i rumstemperatur.

Den ultimata spellistan

Vi har vaskat fram de bästa jullåtarna och satt ihop den enda spellistan du behöver under julhelgen. Så varsågoda, här kommer den: Rådrums egen lista med julfavoriter 2017. Lyssna här!

Gott slut, god start

Vi på Rådrum vill tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners för det gångna året och ser fram emot ett hejdundrans 2018 tillsammans med er! Vi hoppas att ni alla får en fantastisk julhelg!

________________________________________________________________________________

God jul och Gott nytt år!