Jobba hos oss

Realsolv AB

Vi är den nya aktören som genom en sammanslagning av fyra starka företag
utmanar hela branschen när vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster.

Genom att erbjuda marknaden en unik digital plattform i kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan våra kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen.

Detta är bara första steget på vår resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter. Vill du vara med på resten av vår expansionsresa?

Lediga jobb

Affärsområdeschef för vår tekniska förvaltning

Vi söker en erfaren ledare som brinner för att skapa engagemang och som självständigt vill driva och ansvara för att bygga upp och utveckla vår organisation. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet och nyfikenhet att ha ”örat mot marknaden” dvs att ta in influenser utifrån och lägga fram idéer om hur man kan tillämpa den externa utvecklingen inom vårt företag. Vi erbjuder dig en intressant tjänst där du har stor möjlighet att påverka företaget och din roll.

Läs mer på People360

Chef för Fastighetsservice och felanmälan

Som chef för fastighetsservice och felanmälan inom affärsområdet teknisk förvaltning är ditt främsta uppdrag att säkerställa att tjänsteleverans och servicenivå till våra kunder överensstämmer med ingångna avtal. Du skapar en för ändamålet effektiv organisation med rutiner och processer och tar ansvar för att dessa följs i verksamheten. Utöver att utveckla fastighetsserviceorganisationen spelar du som ledare även en viktig roll i utvecklingen av vår verksamhet i stort.

Läs mer på People360

Frontendutvecklare

Vi söker dig som vill jobba med frontendutveckling och som är riktigt duktig på det du gör. Du har ett brinnande intresse för UX-design och vill investera din kompetens långsiktigt i ett framgångsrikt och ambitiöst företag som siktar högre. Du är strukturerad, ansvarsfull och får gärna ha en ekonomisk förståelse. Du trivs med att arbeta i team och för dig faller det sig naturligt att vara kommunikativ, utåtriktad och drivande i ditt arbetssätt. Du gillar att utvecklas och kan konsten att översätta komplexitet till enkelhet där användarvänlighet står i fokus.

Läs mer på Ants

Senior fullstackutvecklare

Vi söker dig som vill vara med och påverka utvecklingen i ett starkt växande företag. Du är uppmärksam på var behoven finns och är drivande i att skapa, styra och slutföra projekt och processer. Rollen är perfekt för dig som vill ta nästa steg i din karriär, där du i vårt agila IT-team blir en nyckelperson. Vi ser att din erfarenhet har gett dig en självsäkerhet och självständighet som hjälper dig att hantera rollens ansvar.

Läs mer på Ants

Teamledare leverantörsreskontra & lön i Söderhamn

Är du en engagerad och trygg ledare med ekonomibakgrund som drivs av att utveckla och förbättra snarare än att gå i samma hjulspår varje dag? Perfekt! Vi växer och söker nu dig som teamledare till vårt söderhamnskontor som vill vara med och utveckla verksamheten i takt med vår framgångsresa. Ett arbete inom ekonomisk förvaltning mot bostadsrättsföreningar. Här hjälper du riktiga människor att driva sina bostadsrättsföreningar på ett bättre och smartare sätt!

Läs mer på denna PDF

Säljchef

Som Sales Manager blir du som den första personen in med ett helhetsansvar i den nya säljorganisationen direkt en av Realsolvs primära nyckelpersoner med möjlighet att vara med och bygga upp och forma verksamheten på resan att bli Sveriges största aktör inom bostadsrättsförvaltning

Läs mer på Hero

Säljare

Som säljare arbetar man med uppsökande försäljning, med fokus på att skapa nya affärsmöjligheter mot både slutkund och partners. Man förväntas driva säljprocessen självständigt från kartläggning av marknaden, genomföra kvalitativa möten till att driva in nya avtal och exempel på kontaktytor hos kund är styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar.

Läs mer på Hero

Om oss

Om Rådrum

Med lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar erbjuder vi trygga, personliga och bekväma tjänster.

Läs mer

Trygghet och kvalitet

Att förvalta en bostadsrättsförening kräver erfarenhet och specialkompetens. Det vet vi, av erfarenhet. Sedan 1995 har Rådrum förvaltat bostadsrättsföreningar med stor framgång, vi vet vad som krävs för att skapa trygghet och stabilitet för er förening.

Läs mer

Jobba hos oss

Realsolv AB

Vi är den nya aktören som genom en sammanslagning av fyra starka företag utmanar hela branschen när vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster.

Genom att erbjuda marknaden en unik digital plattform i kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan våra kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen.

Detta är bara första steget på vår resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter. Vill du vara med på resten av vår expansionsresa?

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer