Om Rådrum

Med lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar erbjuder vi trygga, personliga och bekväma tjänster.

Verksamheten tog fart våren 1995 i en liten lokal på Tomtebogatan i Stockholm. I närområdet fanns våra första kunder. Tre adressbyten och trehundra kunder senare sitter vi sedan september 2015 i nya lokaler på Hesselmans Torg 5 i Sickla. Rådrum har 30 härliga medarbetare och erbjuder ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel samt städning för bostadsrättsföreningar. Idag har vi drygt 400 förvaltningsuppdrag från norra till mellersta Sverige med störst andel i Storstockholm. Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa din förening.

Vision

Vår vision är att med ett stort personligt engagemang, en hög servicegrad bli och uppfattas som Sveriges bästa ekonomiska förvaltare för bostadsrättsföreningar.

Affärsidé

Vår affärsidé är att underlätta vardagen för styrelse och boende i bostadsrättsföreningar genom att tillhandahålla tjänster med väl utvecklad teknik, hög servicegrad, attraktiv prissättning och ett personligt bemötande.

Målsättning och värdering

I vårt långsiktiga arbete värdesätter vi den personliga kontakten, tydlighet och öppenhet. Vår målsättning är att med nöjda kunder och nöjd personal skapa tillväxt och lönsamhet. Vi värdesätter dessutom att årligen vara med och stödja noga utvalda hjälporganisationer.

Om oss

Om Rådrum

Med lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar erbjuder vi trygga, personliga och bekväma tjänster.

Läs mer

Trygghet och kvalitet

Att förvalta en bostadsrättsförening kräver erfarenhet och specialkompetens. Det vet vi, av erfarenhet. Sedan 1995 har Rådrum förvaltat bostadsrättsföreningar med stor framgång, vi vet vad som krävs för att skapa trygghet och stabilitet för er förening.

Läs mer

Jobba hos oss

Realsolv AB

Vi är den nya aktören som genom en sammanslagning av fyra starka företag utmanar hela branschen när vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster.

Genom att erbjuda marknaden en unik digital plattform i kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan våra kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen.

Detta är bara första steget på vår resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter. Vill du vara med på resten av vår expansionsresa?

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer