Vi stödjer!

För oss är det viktigt att vara med och hjälpa, och under 2017 har Rådrum varit med och stöttat Musikhjälpen i deras viktiga arbete under temat ”Barn är inte till salu”. Människohandel är en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Bidrag som kommer till Musikhjälpen 2017 går exempelvis till projekt som arbetar preventivt med att utbilda barn och unga i sina rättigheter samt till rehabilitering av barn som varit utsatta för sexhandel.

Om oss

Om Rådrum

Med lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar erbjuder vi trygga, personliga och bekväma tjänster.

Läs mer

Trygghet och kvalitet

Att förvalta en bostadsrättsförening kräver erfarenhet och specialkompetens. Det vet vi, av erfarenhet. Sedan 1995 har Rådrum förvaltat bostadsrättsföreningar med stor framgång, vi vet vad som krävs för att skapa trygghet och stabilitet för er förening.

Läs mer

Jobba hos oss

Vi växer och söker nu en ekonomiassistent till vår förvaltningsgrupp. Är du vår nya stjärna? Läs mer om tjänsten och ansök här!

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer