Juridik

Rådrum har ett mycket bra samarbete med Jurideko som erbjuder en bred och heltäckande expertis inom fastighetsjuridik.

Vi vet att det dyker upp situationer när styrelsen i en förening behöver juridisk rådgivning, exempelvis i samband med stadgeändringar, vindsupplåtelser, beräkning av andelstal, hyresförhandlingar etc. Jurideko har lång erfarenhet av att arbeta med frågeställningar som kan uppkomma i bostadsrättsföreningar och samarbetet innebär förutom kunskap och erfarenhet, ett förmånligt timarvode för Rådrums kunder. Vi tycker att det är värdefullt att kunna vägleda till bra juridisk rådgivning när behovet uppstår.

Här kan du läsa mer om Jurideko och deras tjänster.

Våra tjänster

Ekonomisk förvaltning

Tydligt, öppet, långsiktigt och personligt.

Läs mer

Fastighetsservice

Löpande avtal eller per timme!

Läs mer

Bli kund

Det är enkelt att bli kund hos oss, våra inarbetade rutiner borgar för en smidig och trygg övergång.

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer