Swedbank

Tryggt, enkelt och smidigt med Swedbank.

Rådrum har sedan många år tillbaka ett mycket bra och nära samarbete med Swedbank, ett stort antal av våra kunder är också kunder i banken. Det långvariga samarbetet och den dagliga kontakten gör processerna enkla och smidiga för alla parter.

Swedbank erbjuder våra förvaltningskunder goda inlåningsvillkor då föreningen öppnar eget konto. Kontot kopplas till bankgirot med automatisk tömning till och från bankgirot vilket innebär att föreningens likvida medel alltid finns på konto som ger maximal ränta.

Våra tjänster

Ekonomisk förvaltning

Tydligt, öppet, långsiktigt och personligt.

Läs mer

Fastighetsservice

Löpande avtal eller per timme!

Läs mer

Bli kund

Det är enkelt att bli kund hos oss, våra inarbetade rutiner borgar för en smidig och trygg övergång.

Läs mer

Styrelserum

Vår uppgift är att avlasta och förenkla vardagen för våra kontaktpersoner i styrelsen och här erbjuder vi ett lättöverskådligt digitalt arkiv med många inbyggda funktioner. Ni kan enkelt och effektivt samla och hålla god ordning på era avtal, åtaganden och andra viktiga dokument.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Begränsa styrelsens leverantörskontakter och låt Rådrum ta ett större ansvar för er förening. Vi erbjuder fastighetsskötsel efter era önskemål och ser till att er byggnad bibehåller ett bra skick genom vårt samarbete.

Läs mer